OVER WILLEM
studio benoit
studio benoit
HOME - OVER WILLEM - CONTACT
willem benoit
willem benoit

B2B

Willem
Benoit

werkt ook B2B, voor de inrichting van winkels, horecazaken of kantoren.

“Nu zijn we bijvoorbeeld bezig met de inrichting van de showroom en bureaus van de nieuwe vestiging van Linum, het bedrijf dat onlangs in Kuurne de titel van onderneming van het jaar ontving. Het gebouw wordt een architecturale landmark en ook binnenin wordt het fantastisch. De kantoorindeling houdt rekening met de behoeften van de toekomst: ergo- nomischconcepten voor hedendaagse flexibele werkomgevingen, met ruime aandacht voor een technisch hoogstaande afwerking.”

Verder verzorgden we ook de inrichting van de kantoren van Isomasters in Bavikhove, horecazaak Casa Verdi in Kortrijk en pralineboetieks in zowel binnen- als buitenland van Pralibel uit Vichte.

B2B Projecten

OVER WILLEM

Bouwen of verbouwen

wordt vaak gerelateerd met stress, frustraties en kosten die hoger oplopen dan verwacht. Niet als je je professioneel laat begeleiden. Binnenhuisarchitect Willem Benoit heeft al meer dan twintig jaar ervaring in de bouw en weet als geen ander creatieve oplossingen te bedenken om jouw woning binnen jouw budget aan jouw levensstijl aan te passen.

“Onze opdrachten zijn heel uiteenlopend: van het opsmukken van een hal tot het vernieuwen van de badkamer en keuken of het ontwerpen van een totaalconcept, zowel in charmante rijwoningen, statige herenwoningen als imposante villa’s”

En of het nu gaat om een constructieve ingreep of louter wat verfraaiingen, wij staan steeds klaar van idee tot oplevering. We werken meestal in een iets strakkere stijl, met een subtiel spel van licht en lijnen en met oog voor symmetrie in het detail. Uiteraard zijn aanpassingen qua stijl wel mogelijk.

Realisaties

OOK VOOR

Jonge Starters

Waarom een interieurarchitect inschakelen als je zelf ook leuke ideeën hebt?

“Wij laten dingen zien waar onze klanten - met alle respect - niet aan denken. Na de eerste afspraak maken wij bijvoorbeeld altijd drie grondplannen op: één volledig naar wens van de klanten en twee varianten met eigen inbreng. Een interieurarchitect durft eigenlijk altijd een stapje verder te gaan. Op die manier komen we vaak tot een heel vernieuwend resultaat.”

We werken ook voor jonge starters die hun eerste woning kochten. Voor hen tekenen we een visie uit en staan we in voor begeleiding waar nodig. Zo krijgen ze tips en tricks om hun eerste stekje op een deftige manier in te richten zodat ze er twee jaar later geen spijt van hebben. Wie liever voor een volledigeopvolging met uitvoering kiest, kan dat uiteraard ook. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar één ding staat vast: de visie van de interieurarchitect is veelal goud waard.

Neem contact
© STUDIO BENOIT .